3 Ağustos 2013 Cumartesi

Stardoll nedir?

Stardoll, her yaştan insanın oynayabileceği online bir oyundur. Aslında oyun her ne kadar sıradan, ayrıntısı az olsa da 250.000.000 kullanıcı tarafından oldukça ilgi görmüştür. Her ne kadar her yaştan kullanıcı bu oyunu oynayabilir desek de, oyunu oynamayı tercih edenlerin genel olarak yaş aralığı 10-20 arasında değişmektedir.

Oyuna başlarken ilk olarak bir karakter oluşturuyoruz.
1.


1. Bu aşamada önce bir kullanıcı adı, şifre ve doğum tarihimizi yazıyoruz.
2.

2. İkinci aşamada sıra geliyor, bebeğimizin gorünümünü düzenlemeye. Seçenekler kafanızı çok karıştırmasın çünkü istediğiniz zaman görünümünüzü tekrar düzenleyebilirsiniz.
3

3. Şimdi kolay bir kaç görev yapıyorsunuz. Tabi ilk olarak 500 sc'lik hediye paketinizi açmalısınız. 3.görevde 12 sd(genel olarak Superstarlar'da bolca bulunan para birimi.)
4

4.  5. Görevden sonra ise Stardoll Academy'e kaydoluyorsunuz.

Stardoll Academy sizin bir nevi eğiticiniz, bir nevi de sırf görev yaptırmak için size para harcatan bir okuldur. Ayni zamanda level atlamaniza yardımcı olarak ödüller de verir. Eğer superstarsanız ve bazaarınızda ürün satmak istiyorsanız, böyle birçok hesap açıp Stardesign'da tasarladığınız ürünleri kendinize hediye atarak bazaarınızda satabilirsiniz. (Not: Bazaar Superstarların StarDesign'da tasarlamış olduklarını satabildikleri bir pazardır.

Şimdilik bu kadar başka bilgilerle ve Stardolk bedavalariyla görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder