6 Eylül 2012 Perşembe

Moviestarplanet Fame, Fortune and Friends

Son günlerde çok gündemde olan bir oyun. Şahsen kendimde severek oynuyorum. Oyunun temeli şuna dayanır, girişte her online oyunda olduğu gibi kendinize şirin, minik bir karakter yapıyorsunuz. Oyun adı üstünde, bu karakterlerle film yapmaya dayanıyor. Film yaptıkça para ve ün kazanıyorsunuz. Tabi birde bu filminizin izlenmesine bağlı. Bazı karakterler, bir kaç fazla hesap açıp kendi filmlerini izleyerek para kazanıyorlar. Ayrıca her filmi izlemenizden 1-2 dk sonra 10 SC(starcoins, msp'nin para birimi) kazanıyorsunuz. Bir de bazı kullanıcıların 20 filmimi izleyene 1 hediye gibi kampanyalar var. Hem hediye alacaksınız hem 200 SC! Bence en mantıklısı :)

If you look at this game's web site, you can find English version. I don't write too long Introduction Text. When you became a member of MovieStarPlanet, you will made a character. Now you can play it!
Oyunda tabiki arkadaşlıklar kurabilir, farklı mekanlarda para toplayabilir, başkalarıyla yarışma prensibiyle oyun oynayabilirsiniz :) Bir artı yanıda tamamen türkçe olması. Hepinize kolay gelsin, işte kendi hesabımdan bir kaç görüntü..
Benim kendi hesabımda da film izleme kampanyası mevcut. İsterseniz kullanıcı arama bölümünde 'esraderinsu' kullanıcı adını aratarak beni oyunda bulup kampanyama katılabilirsiniz.
Açılış Sayfası

ÖNCE YOUTUBE KANALINDAKİ VİDEO'YA TIKLAMANIZ GEREKİYOR:


 Sohbet Odası
 MSP, genel görünüm
Benim Elbiselerimden Seçmeler :D

Giysi AVM

2 yorum:

  1. 20.000 STARCOİN 8 TL. DETAYLI BİLGİ SİTEMİZDE moviestarsc.tr.gg

    YanıtlaSil
  2. tam 50.000 starcoinsim var

    YanıtlaSil